Avl af svin i Jylland​

​Søger du en kvalitetsbevidst svineavler, som har fokus på dyrevelfærd og levedygtighed? Så er du kommet til det rette sted.

Volsgaard Avl & Opformering ApS har fokus på at levere YL (førstegangskrydsning af Yorkshire og Landrace) polte af bedst mulig kvalitet til både Danmark og udlandet.

Volsgaard Avl & Opformering ApS forbedrer produktionen

I vores avl har vi – via et godt nærmiljø, hvor der er fokus på gode levevilkår – produceret polte i særklasse, som kan effektivisere og forbedre din besætning samt produktion.

Med base i Midtjylland, Ørnhøj, har vi siden 1997 drevet egen avl af svin samt leveret høj kvalitet til kunder rundt om i landet og udlandet, som alle nyder godt af vores sunde og stærke polte i besætningerne.

​Med 2 ejendomme og 300 hektar jord med byg og hvede driver vi avl, som tager højde for avsldyrenes levevilkår. Vores polte får blandt andet sundt og hjemmelavet foder, som understøtter deres sundhed og styrke.

Kontakt Volsgaard Avl i Jylland

Ønsker du yderligere information om vore avl af svin og polte, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20 24 76 02.

Du kan også skrive til os på e-mail volsgaard@volsgaard.eu eller via vores kontaktformular, Så sørger vi for at vende tilbage med svar hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

25 års erfaring​

Fokus på kvalitetsfoder​

Glade og sunde avlsdyr​​